Videoland: The Sounds of Christopher Nolan, Will Smith in The Matrix en Wolverine slash supercut

Copy 0

In deze rubriek speuren we heel het internet af naar de leukste, interessantste en beste video’s over film. Denk aan behind the scenes, tv-clips, wonderlijke supercuts, featurettes en nog veel meer. Enjoy en laat ons gerust iets weten als jij ergens nog een pareltje hebt gevonden dat iedereen moet gezien hebben.

The Sounds of Christopher Nolan

Niets is toevallig in de films van Christopher Nolan en al zeker niet de muziek en het geluid. Nolan besteedt uitermate veel aandacht aan geluid. Hoe minutieus hij te werk gaat, hoor je simpelweg meteen als je naar zijn films kijkt. Deze video plaatst het fantastische gebruik van geluid door Christopher Nolan helemaal in de spotlights. Een fraai stukje cinema dat je absoluut moet beluisteren met een koptelefoon voor het ultieme resultaat. Machtig!

The Matrix starring Will Smith

Het is al lang geen geheim meer dat Will Smith de rol van Neo in The Matrix weigerde om dan vervolgens in de miskleun Wild Wild West mee te spelen. Voor Smith trouwens niet de eerste keer dat hij een wereldrol liet liggen. Zo bedankte hij ook voor Django Unchained. Maar hoe zou The Matrix er hebben uitgezien zonder Keanu Reeves en met Will Smith als Neo? Wel, je ontdekt het in deze schitterende trailer.

Wolverine slash supercut

Met Logan kwam er een einde aan een indrukwekkende reeks van films waarin Hugh Jackman het fantastische personage Wolverine speelde. Youtubers The Geek Twins verzamelden alle momenten waar Wolverine zo wereldberoemd voor is. Let op: niet voor gevoelige kijkers. De volgende 7 minuten zijn bij momenten beenhard. Enjoy!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.