Videoland: The Face of Caesar, Spider-Man opening en Neill Blomkamp short

Copy 0

In deze rubriek speuren we heel het internet af naar de leukste, interessantste en beste video’s over film. Denk aan behind the scenes, tv-clips, wonderlijke supercuts, featurettes en nog veel meer. Enjoy en laat ons gerust iets weten als jij ergens nog een pareltje hebt gevonden dat iedereen moet gezien hebben.

Face of Caesar

War for the Planet of the Apes verschijnt binnenkort in de bioscoopzalen en de film krijgt nu al lovende kritieken van critici en fans die de film hebben gezien. Er wordt zelfs gezegd dat het de beste film uit de trilogie zou zijn. Vooral de vertolkingen van Woody Harrelson en Andy Serkis baren opzien en de speciale effecten van Weta Digital zouden opnieuw grensverleggend zijn. Om dat nog eens even in de verf te zetten brachten Weta Digital en 20th Century Fox een verbluffende video uit waarin Andy Serkis transformeert tot Caesar.

Spider-Man: Homecoming opening

Een derde Spider-Man in 15 jaar? Wij zaten er niet meteen op te wachten. Tot we Tom Holland bezig zagen in Captain America: Civil War. Vervolgens verschenen de eerste veelbelovende trailers en nu deze leuke opening van de nieuwste Spider-Man met een terugkeer van Happy Hogan, een speelse Peter Parker en Robert Downey Jr. die – wat dacht je anders – alle aandacht opeist.

Firebase

Chappie, de laatste film van Neill Blomkamp, regisseur van District 9 en Elysium, was geen voltreffer en het is nog even wachten op het Alien-project van de Zuid-Afrikaan. Ondertussen amuseert Blomkamp zich dan maar met het maken van enkele opvallende kortfilms. Firebase (27 minuten) is zijn laatste worp en wat voor één! We worden recht in de gruwel van de Vietnamoorlog gedropt. Lichamen en tanks hangen in de lucht, mensen zijn gruwelijk toegetakeld, een vreemde entiteit vermorzelt mensen met zijn gedachten. Dit is een brutaal stukje cinema. Niet voor gevoelige kijkers.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.