Videoland: Stanley Kubrick, Michael Bay en Alien: Covenant

Copy 0

In deze gloednieuwe rubriek speuren we heel het internet af naar de leukste, interessantste en beste video’s over films. Denk aan behind the scenes, tv-clips, wonderlijke supercuts, featurettes en nog veel meer. Enjoy en laat ons gerust iets weten als jij ergens nog een pareltje hebt gevonden dat iedereen moet gezien hebben.

Meet Walter (Alien: Covenant)

In dit supercoole filmpje komt je te weten hoe Walter – de android die Michael Fassbender speelt in Alien: Covenant – werd gefabriceerd. Walter is de nieuwste en meest geavanceerde ‘synthetic companion’ van Weyland-Yutani, gemaakt om jouw menselijke ervaring nog beter te beleven. Elk model is een unieke creatie om de unieke set van noden en voorkeuren van de eigenaar te dienen. Ontdek jouw versie op Meet Walter

Stanley Kubrick’s Boxes

Legendarisch regisseur Stanley Kubrick stond bekend voor zijn bijna maniakale nauwkeurigheid. Kubrick had zelfs een eigen magazijn waar hij per film alles netjes bijhield in dozen. Documentairemaker Jon Ronson kreeg toegang tot deze schat aan informatie over de werkwijze van de regisseur. Zijn documentaire ‘Stanley Kubrick’s Boxes’ verscheen in 2008 en kan je nu integraal bekijken op Vimeo.

6 Easy Steps to Make a Michael Bay Film

Is jouw favoriete actiefilm van de jaren 90 The Rock? Kick jij op vechtende robots, massa’s explosies, bombastische actie? Dan ben je ongetwijfeld een grote fan van Michael Bay. De regisseur wordt geroemd door de ene, verguisd door de andere. Maar waar je hem absoluut niet van kan beschuldigen, is dat hij geen stijl heeft. Ontdek snel hoe Michael Bay je toch elke keer weer opnieuw van je bioscoopzetel blaast!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.