Videoland: David Lynch reclame, Pixars Coco en The Graduate als horrorfilm

Copy 0

In deze rubriek speuren we heel het internet af naar de leukste, interessantste en beste video’s over film. Denk aan behind the scenes, tv-clips, wonderlijke supercuts, featurettes en nog veel meer. Enjoy en laat ons gerust iets weten als jij ergens nog een pareltje hebt gevonden dat iedereen moet gezien hebben.

A New Sunrise over Sunset

21 mei 2017. Op die dag start het nieuwe langverwachte derde seizoen van Twin Peaks. Regisseur David Lynch heeft al gezegd dat er niets van teasers, trailers of tv-spots zullen verschijnen voor de start van de eerste aflevering. Wat wij wel op het internet hebben gevonden is een kort filmpje waarin zowel David Lynch als Kyle MacLachlan schitteren. Deze kortfilm heeft absoluut niets te maken met Twin Peaks en is een co-productie van de David Lynch Foundation en Dazed Media. Samen creëerden ze deze advertentie voor The James West Hollywood, een nieuw hotel in Los Angeles. Zet er Lynch in en je krijgt veel meer dan een normale reclamespot.

The Graduate: Hello Darkness trailer

Wat als The Graduate een horrorfilm was? Een of andere cinefiele horrorfan heeft de dramaklassieker The Graduate verpakt als een horrorfilm. Als eerbetoon aan de vijftigste verjaardag van The Graduate maakte Alejandro Villareal een fake trailer met een iets andere invalshoek als het origineel. Denk aan The Graduate meets Basic Instinct meets Cape Fear. Enjoy!

Pixars Coco short

Elke nieuwe Pixar is een gebeurtenis om naar uit te kijken. Het is nog wachten tot 29 november vooraleer we naar Coco kunnen in de bioscoop, maar regisseur Lee Unkrich (Toy Story 3) en Adrian Molina dropten afgelopen week de kortfilm Dante’s Lunch om toch al een voorsmaakje los te laten. Dante’s Lunch laat ons kennismaken met een haarloze hond, de trouwe en beste vriend van het hoofdpersonage Miguel. Zalig!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.