Videoland: Darth by Darthwest, Scorsese’s cameo’s, The Mummy Zero G

Copy 0

In deze rubriek speuren we heel het internet af naar de leukste, interessantste en beste video’s over film. Denk aan behind the scenes, tv-clips, wonderlijke supercuts, featurettes en nog veel meer. Enjoy en laat ons gerust iets weten als jij ergens nog een pareltje hebt gevonden dat iedereen moet gezien hebben.

Darth by Darthwest

Wat krijg je al je één van de beste thrillers – North by Northwest – combineert met één van de beste SF-films – Star Wars – in één van de meest memorabele filmscènes aller tijden? Cary Grant vs C3PO in Darth by Darthwest. Cool!
(by Fabrice Mathieu)

Scorsese onscreen

De master of suspense Alfred Hitchcock verscheen in elk van zijn films voor een leuke cameo. Legendarisch regisseur Martin Scorsese verschijnt ook regelmatig in zijn eigen films, maar elke keer dat hij voor de camera verschijnt, zit daar een betekenis achter. Ontdek het in deze video essay van Fandor.

The Mummy Zero G Tease

Tom Cruise zit nooit verlegen voor een stunt in een Mission: Impossible film, maar ook in The Mummy, wat eigenlijk toch één van de klassieke monsterfilms is, haalt de Cruiser een knettergekke stunt uit. Deze zat al voor een deel in de trailer, maar toen waren we zo hard afgeleid door de angstkreten van Tom Cruise. Gelukkig is er nu een behind the scenes van deze waanzinnige zero g-stuntscène.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.