Videoland: Back to the Future 4, Twin Peaks, Hans Zimmer de rockgod

Copy 0

In deze rubriek speuren we heel het internet af naar de leukste, interessantste en beste video’s over film. Denk aan behind the scenes, tv-clips, wonderlijke supercuts, featurettes en nog veel meer. Enjoy en laat ons gerust iets weten als jij ergens nog een pareltje hebt gevonden dat iedereen moet gezien hebben.

Back to the Future 4

Great Scott! Een vierde Back to the Future? Robert Zemeckis en Steven Spielberg hadden toch altijd beweerd dat het verhaal helemaal verteld was? Gelukkig gaat het hier maar om een fan-made trailer, een leuke vingeroefening van een echte, mja, laten we zeggen een gewone fan. Wij staan alvast niet te trappelen voor een vierde avontuur van Marty McFly en Dr. Emmett Brown. Wat denken jullie?

Hans Zimmer de rockgod

Filmcomponist Hans Zimmer als headliner op Rock Werchter? Onmogelijk zou je denken, tot je de video’s van zijn machtige optreden op Coachella bekijkt. De composer van de soundtracks van o.a. Inception, The Dark Knight trilogie, Gladiator en ontelbare andere filmklassiekers heeft duidelijk een carrière als rockgod aan zich voorbij laten gaan. Wij kopen meteen een kaartje kopen als Zimmer op het hoofdpodium van Werchter zou staan. Hallo, Herman Schueremans?

Twin Peaks teaser

Ja, inderdaad, dit is een filmwebsite, maar af en toe zetten we ook een baanbrekende serie in de spotlights. En hoe baanbrekender dan Twin Peaks kan het worden. Bovendien zorgde regisseur David Lynch niet alleen voor een revolutie op tv-gebied, maar staat hij ook te boek als één van de meest invloedrijke filmregisseurs van de laatste decennia. Het gloednieuwe en langverwachte derde seizoen start vanaf 21 mei en wij kijken er alvast reikhalzend naar uit. Veel info en beelden werden er nog niet vrijgegeven, maar nu hebben we eindelijk een teaser, of toch iets wat moet doorgaan voor een teaser, te pakken. Ontdek snel het Twin Peaks van 2017. Gaan jullie kijken?

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.