Kijktips voor vanavond

Copy 0

The Great Wall

(nu in Netflix)

Visueel virtuoos Yimou Zhang toverde al het verbluffende Hero en House of Flying Daggers op het grote scherm, maar wat je te zien krijgt in The Great Wall hou je niet voor mogelijk. En dan hebben we het niet over de paardenstaart van Matt Damon. The Great Wall is een epische actiefilm met een machtige combinatie van waanzinnig gechoreografeerde actie, digitale tovenarij, een indrukwekkend kleurenpalet en visuele hoogstandjes.

Kill Bill Vol. 2

(NPO 3, 20u25)

Tweede deel van Quentin Tarantino’s magnum opus, met bloederige gevechten, zenuwslopende ‘showdowns’ en een uitmuntende soundtrack, met Uma Thurman (Pulp Fiction), David Carradine (Kung Fu) en Michael Madsen (Reservoir Dogs). ‘The Bride’ heeft op haar wraaktocht al twee van de vijf doelen op bloederige wijze om het leven gebracht. Haar dodenlijst wil ze systematisch afwerken. Snel, effectief en doelbewust beweegt ze zich als meedogenloze moordmachine. Bill, haar voormalige baas, wil ze als laatste te grazen nemen.

Warrior seizoen 2

(nu in Streamz en Streamz+)

Deze ‘action-packed’ serie, gebaseerd op een idee van de legendarische Bruce Lee, belooft een tweede seizoen waarin alle registers worden opengetrokken. Zet je schrap voor beenbrekende gevechten, uitmuntend gechoreografeerde showdowns en brutale knokpartijen. In dit grimmige tweede seizoen bereikt de oorlog tussen de verschillende Tongs (georganiseerde Chinese misdaadfamilies).

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.