Kijktips voor vanavond (6/9)

Copy 0

Niet Schieten

(vtm, 21u05)

Viviane De Muynck, Jonas Van Geel en een uitmuntende Jan Decleir nemen de hoofdrollen voor hun rekening in een dramatische weergave van de laatste aanslag van de befaamde Bende van Nijvel en vooral de keiharde nasleep van deze gebeurtenissen voor de familie Van de Steen. Ruim 25 jaar na Daens betekent dit bovendien een nieuwe grote en intense samenwerking tussen Coninx en Decleir met een historisch verhaal en een lange en bij momenten hallucinante strijd.

Undercover seizoen 2

(één, 20u35)

Vanavond start het langverwachte tweede seizoen van Undercover. Undercoveragent Bob Lemmens (rol van Tom Waes) verlegt zijn actieterrein van een camping naar de country- en westernmanege van de broers Berger. Laurent en JP Berger zijn echte familiemensen die hun geliefden op handen dragen. Ze lijken gewone, brave mannen, die houden van countrymuziek, paarden, cowboyhoeden en linedance. Maar achter de volkse façade van hun El Dorado ranch runnen de broers op een meedogenloze manier een illegale wapenhandel. Bobs missie: infiltreren in de wereld van de Bergers en hen achter slot en grendel krijgen. Seizoen 1 kan je bingen in Netflix en VRT Nu.

Doom Patrol seizoen 2

(nu in Play en Play More)

Dit bizarre team van outcasts vormt een groep ‘superheroes’ zoals je nog maar zelden hebt gezien. Dit is de bende die missies aanneemt die te bizar zijn voor hun grote broer, de Justice League. Doom Patrol is dan wel donker en grimmig, het barst ook van de waanzinnige humor en het ene na het andere WTF-moment. Brendan Fraser, Matt Bomer, Timothy Dalton, Diane Guerrero, April Bowlby en Joivan Wade keren terug in dit tweede seizoen waarin de superheldenbende nog steeds rondloopt als kleine LEGO-figuurtjes, Larry hen terug groot probeert te maken en de ‘gang’ zich probeert aan te passen aan Dorothy en haar ‘powers’. Seizoen 1 kan je nu bingen in Play en Play More.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.