Kijktips voor vanavond (25/7)

Copy 0

A Bigger Splash

(canvas, 22u35)

Matthias Schoenaerts in een zwembroek! Nu hebben we je aandacht hé? Deze remake van de Franse klassieker La piscine is een zwoele broeierige thriller, een sensuele kijkervaring boordevol verleidelijke blikken, manipulatie, kronkelende lichamen en superieure cast – Dakota Fifty Shades Johnson, Tilda Swinton en een verrukkelijke Ralph Fiennes – die al snel uitmondt in een explosieve cocktail van seks, jaloezie en psychologische steekspelletjes. Een feest voor de ogen en de geest.

The Pier

(NPO 3, 20u25, nu in Play en Play More)

Van de makers van La Casa de Papel. The Pier, de Engelstalige titel voor El embarcadero, is een mix van een misdaadverhaal en sensueel drama met prachtige cinematografie, intrigerende verhaallijnen en ‘El Profesor’ in een van de hoofdrollen. Alexandra wordt geconfronteerd met haar grootste nachtmerrie als ze door de politie wordt opgebeld om het levenloze lichaam van haar man te identificeren. Zelfmoord lijkt het verdict, maar hoe kan dat als ze slechts enkele uren voordien grootse toekomstplannen maakten. In Play en Play More kan je ook al het tweede seizoen bingen.

Iron Man 3

(BBC One, 23u20)

Spectaculair actie-avontuur boordevol spetterende speciale effecten, halsbrekende actiescènes en een ijzersterke Robert Downey Jr. als Iron Man/Tony Stark, van de makers van de Lethal Weapon filmreeks en The Last Boyscout, met Gwyneth Paltrow (Se7en) en Guy Pearce (Prometheus). Wanneer Tony Starks/Iron Mans hele wereld in duigen ligt moet hij al zijn  vindingrijkheid aanwenden om te overleven, zijn vijand te vernietigen en een manier vinden om zijn dierbaren te beschermen. Maar een gewetensvraag blijft hem achtervolgen: Maakt de man het pak…of maakt het pak de man?

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.