Filmtips voor vanavond (7/9)

Copy 0

The Social Network

(nu in Netflix)

Controversiële karakterschets van Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, gebaseerd op Ben Mezrichs ‘The Accidental Billionaires’, naar een scenario van Aaron Sorkin (The West Wing). Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica Albright. Eenmaal terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend, Eduardo Saverin, schrijven ze in één nacht de code voor ‘Facemash’. De film won 3 Oscars: scenario, soundtrack, montage.

Terminator: Dark Fate

(nu in Play More)

De terugkeer van Arnold Schwarzenegger én Linda Hamilton! James Cameron, het brein achter een van de bekendste filmpersonages op deze planeet, die zich achter de schermen moeit als producent! Welke Terminator-fan kijkt dan niet uit naar een nieuwe Terminator-film? Maar slaagt Dark Fate waar de vorige sequels stevig de mist in gingen? Een waardig vervolg breien aan een van de beste sequels ooit: Judgment Day. Lees nu onze review.

Zombieland: Double Tap

(nu in Play More)

Weeral zombies? Jazeker, maar Zombieland toonde in de eerste film al aan dat het meer is dan een pure zombiethriller en het vooral moet hebben van de lekker sarcastische personages en de steengoede humor. Bovendien keert voor dit tweede deel iedereen terug: regisseur Ruben Fleischer, de scenarioschrijvers en de fantastisch gecaste hoofdrolspelers – Eisenberg, Harrelson, Stone, Breslin. Bill Murray heeft dan weer een opmerkelijke bijrol.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.