Filmtips voor vanavond (7/7)

Copy 0

Into the Woods

(Q2, 20u35)

Welkom in het sprookjeswalhalla van Disney! De grootste Hollywoodsterren gooien hun reputatie te grabbel door al zingend en huppelend deze magische wereld te betreden. Ooit al eens afgevraagd hoe goed Captain Kirk zingt? Haalt Meryl Streep die hoge noot? En zingt Anna Kendrick ook deze keer ‘Pitch Perfect’? Je ontdekt het allemaal in deze hartverwarmende en humoristische moderne twist op de populaire sprookjes van de gebroeders Grimm!

Welp

(Q2, 22u55)

‘De eerste Vlaamse horrorfilm’. Filmregisseur Jonas Govaerts maakte van zijn langspeelfilmdebuut een pareltje boordevol wegkijkmomenten, thrills en chills, en een bloedstollend verhaal dat angst inboezemend tot de allerlaatste seconde. In de film trekt een groep scouts op kamp, diep in de Ardennen. Volgens de leiding dwaalt er een vreemdsoortig monster in de bossen. De welpen doen het verhaal af als onzin, maar als ze diep in de nacht worden wakkergemaakt voor een spannend bosspel, gaan de poppen aan het dansen.

Ronin

(zes, 20u35, nu in Play en Play More)

Een team van vijf mannen wordt samengesteld door een onbekende opdrachtgever. Hun tussenpersoon is Deidre, een Ierse terrorist. Hun opdracht: het stelen van een aktetas. Hun grootste probleem: niemand is te vertrouwen. Ronin is een intelligente thriller met een fenomenale cast (De Niro, Stellan Skarsgard, Sean Bean, Jean Reno, Natasha McElhone), maar gaat vooral de geschiedenisboeken in voor de talloze schietpartijen en de sensationele weergaloze auto-achtervolgingen. Vergeet je veiligheidsriem niet vast te klikken!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.