Filmtips voor vanavond (6/8)

Copy 0

Real Steel

(Q2, 20u30)

Rauwe robotgevechten in een adembenemend en inspirerend avontuur boordevol emotie, met Hugh Jackman en Evangeline Lily (Lost). De toekomst. Boksen is een hightech sport geworden. Stalen robots van bijna 1000 kilo zwaar en 2,5 meter lang hebben de boksring overgenomen. Charlie Kenton, een uitgerangeerde bokser die nu een onbeduidende promoter is, zit zwaar in de problemen. Hij heeft torenhoge schulden en geen boksrobot meer. Zijn enige redding: de aftandse robot van zijn zoon, die hij niet echt goed kent, omtoveren tot een kandidaat voor het kampioenschap.

Amy

(canvas, 22u55, nu in Amazon Prime Video)

Fantastische documentaire over één van de meest talentvolle muziekartiesten van onze generatie. Als je dit jaar maar één docu bekijkt, laat het dan deze zijn. Met Amy’s eigen woorden, nooit eerder vertoonde beelden, een aantal gloednieuwe muzieknummers en interviews met Mark Ronson en Pete Doherty, vertelt de meester van de docu, Asif Kapadia (Senna, The Warrior), het beklijvende en unieke levensverhaal van Amy Winehouse. Winnaar van de Oscar en BAFTA voor Beste Documentaire. Een absolute must-see!

Groundhog Day

(canvas, 21u15)

Een van de grote komedies van de jaren 90 en meer dan 30 jaar later uitgegroeid tot een klassieker.  Gemaakt door Harold Ramis, één van de Ghostbusters, met één van de beste en grappigste vertolkingen van topkomiek Bill Murray. Phil Connors is een vervelende tv-weerman die rond de festiviteiten van Groundhog Dog een reportage moet maken. De volgende dag wordt hij wakker en lijkt hij de vorige dag helemaal opnieuw te beleven.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.