Filmtips voor vanavond (5/7)

Copy 0

Finding Nemo

(vtm, 17u00)

De beste onderwaterfilm ooit! Pixar bracht in 2003 met Finding Nemo misschien wel haar allerbeste animatiefilm uit. Honderd minuten lang wordt je ondergedompeld in de magische onderwaterwereld van het Great Barrier Reef voor een onvergetelijk avontuur vol plezier, fantasie en emoties. De voorzichtige Marlin ontdekt op een dag dat zijn Nemo is gekidnapt. Ondanks zijn angst voor de weide oceaan begint Marlin aan een avontuurlijke tocht om Nemo terug te vinden en ontmoet onderweg de meest onvergetelijke personages.


Lawrence of Arabia

(CAZ, 20u40)

Machtig epos van David Lean, regisseur van Dr. Zhivago en A Passage to India, dat bekroond werd met 7 Oscars (beste regie, beste cinematografie, beste film, beste geluid) en algemeen aanzien wordt als één van de beste films ooit. Bijna vier uur absolute topcinema!


The Hobbit: an Unexpected Journey

(vier, 19u55)

Magistraal avontuur met adembenemende landschappen, duizelingwekkende actiescènes en speciale effecten en een perfecte mix van spanning, humor en drama, gebaseerd op het legendarische meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien, geregisseerd door Peter Jackson (The Lord of the Rings trilogie). Bilbo, samen met de tovenaar Gandalf en 13 dwergen, beginnen aan een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug.


Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.