Filmtips voor vanavond (20/8)

Copy 0

G.I. Joe: Retaliation

(Q2, 20u30, nu in Play en Play More)

Spectaculair vervolg op G.I. Joe: Rise of the Cobra, met Dwayne Johnson, Bruce Willis en Channing Tatum. Dit keer moet het G.I. Joe team het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan heeft zich vermomd als de president van de Verenigde Staten en stuurt in die hoedanigheid aan op een nieuwe wereldoorlog. Bovendien beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.

Australia

(Vitaya, 20u35)

Oogverblindende cinematografie in een epische avonturenfilm met Nicole Kidman en Hugh Jackman van Baz Luhrmann, regisseur van Romeo + Juliet en Moulin Rouge!, die zich liet inspireren door Gone With the Wind. Lady Sarah Ashley begeeft zich naar de Australische ranch van haar echtgenoot. Wat ze daar aantreft, is niet fraai. Haar man is vermoord en andere veetelers hebben het op zijn veestapel gemunt. Lady Sarah neemt het heft in handen en besluit samen met veedrijver Drover zelf 2.000 runderen doorheen Australiƫ te jagen. Niet veel later breekt WOII uit.

Zombieland: Double Tap

(nu in Play More)

Weeral zombies? Jazeker, maar Zombieland toonde in de eerste film al aan dat het meer is dan een pure zombiethriller en het vooral moet hebben van de lekker sarcastische personages en de steengoede humor. Bovendien keert voor dit tweede deel iedereen terug: regisseur Ruben Fleischer, de scenarioschrijvers en de fantastisch gecaste hoofdrolspelers – Eisenberg, Harrelson, Stone, Breslin. Bill Murray heeft dan weer een opmerkelijke bijrol.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.