Verbluffende eerste trailer The Lion King

Copy 0

Disney brengt nu al een aantal jaar live-action versies uit van hun grootste successen. Na The Jungle Book, Beauty and the Beast en Dumbo wordt Aladdin de eerstvolgende release. Maar eerst eist The Lion King nog even alle aandacht op. Disney lanceerde de allereerste volwaardige trailer van een van hun absolute paradepaardjes. De trailer ziet er alvast verbluffend uit, met machtige plaatjes en levensechte dieren en de terugkeer van een aantal van de meeste iconische personages zoals Simba, Mufasa en Scar. Ontdek hieronder snel de trailer

Synopsis

The Lion King neemt je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstig koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, Koning Mufasa, en neemt zijn koninklijke lotsbestemming heel serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwste welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig troonopvolger – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock is er één vol bedrog, tragedie en drama, en Simba wordt uiteindelijk verbannen. Met de hulp van een vreemd duo nieuwe vrienden, moet Simba uitzoeken hoe hij moet opgroeien en terugnemen wat hem toebehoort.

De all-star cast bestaat uit Donald Glover als Simban Béyonce Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa.

The Lion King draait vanaf 17 juli in de Belgische bioscoopzalen.

@svanbeir

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.