Reelshots: Your Name, Coco, Voice from the Stone

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Your Name

Niet echt een gloednieuwe trailer van deze Japanse anime, maar afgelopen week verscheen wel de eerste Engelstalige gedubde versie. De film kwam vorig jaar al uit in Azië en verpulverde daar alle records. Om je even een idee te geven: de film bracht nu alleen al buiten de VS 328 miljoen dollar op! Daarmee laat het de klassieker Spirited Away (BO 275 miljoen dollar) nu al ver achter zich.

Coco

Ook een inventieve en fantastische filmstudio als Pixar lijdt aan sequelitis. De vervolgen op hun grote successen stapelen zich op – dit jaar verschijnt Cars 3 nog – maar de studio heeft ook een gloednieuwe prent voor ons in petto: Coco. In de eerste wonderlijke trailer ontdekken we dat de 12-jarige Miguel een passie heeft voor muziek en geobsedeerd is door de legendarische Mexicaanse gitarist Ernesto de la Cruz. Als hij de snaren van diens gitaar aanraakt, belandt hij op miraculeuze wijze in het Land van de Doden.

Voice from the Stone

Emilia Clarke gooit zich in de zomervakantie weer volop in de strijd voor de Iron Throne. Maar ook zonder haar draken komt Clarke voor hete vuren te staan in haar nieuwste filmavontuur Voice from the Stone. Deze kostuumhorrorfilm brengt Khaleesi in allerlei angstaanjagende situaties in het Italië van de jaren 50. Daar ontfermt ze zich over Jakob, een jongetje dat sinds de dood van zijn moeder zeer vreemd gedrag vertoont.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.