Reelshots: X-Men Dark Phoenix, Hellboy, The Irishman

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

 

X-Men: Dark Phoenix

 

Het X-Men universum ligt wat ons betreft al een tijdje op zijn gat en het lijkt dat ook Fox er zo over denkt. Het speelt natuurlijk mee dat Fox haar superheldenbende binnenkort moet afstaan aan grote broer Disney. Hierdoor lijkt Dark Phoenix een soort afrekeningsfilm te worden. Getuige daarvan deze tweede trailer waarin zomaar even de dood van een van de meest belangrijke personages, gespeeld door een van de grootste sterren van het moment, wordt weggeven. In een trailer hé!

 

X-Men: Dark Phoenix draait vanaf 5 juni in de bioscoopzalen.

 

 

Hellboy

 

Eerlijk gezegd waren wij ook stomverbaasd toen een reboot van de succesvolle Hellboy-franchise werd aangekondigd. De films van Guillermo Del Toro met de perfect gecaste Ron Perlman kun je toch niet overtreffen? Normaal ging er ook geen reboot komen, maar toen Del Toro niet echt betrokken werd bij een derde film, stuurde ook Perlman zijn kat. Toen werd besloten om helemaal opnieuw te beginnen met David Harbour, de sheriff uit Stranger Things, als Hellboy en Neil Marshall (Doomsday, The Descent) als regisseur. Deze tweede trailer ziet er alvast stukken beter uit dan de eerste, Harbour lijkt zich uitstekend te amuseren en de juiste mix van actie en humor lijkt weer aanwezig. Misschien moeten we deze film toch een kans geven?

 

Hellboy draait vanaf 10 april in de bioscoopzalen.

 

 

The Irishman

Steven Spielberg denkt er zo het zijne van, maar Netflix eist steeds meer een dominerende rol op in het filmlandschap. Met hun series hebben ze bijna alle tegenstand weggespeeld en ook met hun films zorgen ze nu voor absolute pareltjes. De film waar we dit jaar het meest naar uitkijken is de nieuwe Martin Scorseses: The Irishman. Een productie van, jawel, Netflix. De eerste teaser geeft bijzonder weinig weg, zelfs geen enkel beeldje, maar de simpele opsomming van de hoofdrolspelers doet ons nu al watertanden. De film wordt trouwens ook in de bioscoop uitgebracht.

 

The Irishman draait ergens in de herfst in de bioscoop en in Netflix.

 

 

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.