REELSHOTS: Wonder Woman, La La Land, Life

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren daarom de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

La La Land

The Crew: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons

Ja, je zal het al gemerkt hebben. Wij zijn grote fans van La La Land. Sinds de eerste teaser is dit de film waar wij het meeste naar uitkijken. Deze nieuwe volwaardige trailer bewijst nog maar eens dat dit een cinematografisch meesterwerkje gaat worden. Indien je dit jaar nog maar 1 keer naar de bioscoop gaat, hou je geld dan bij voor La La Land!

Wonder Woman

The Crew: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

Het superheldenuniversum van DC Comics heeft de grootste moeite om uit de schaduw te treden van het succesvolle Marvel Cinematic Universe. Superman, Batman en de hele Suicide Squad konden niet overtuigen, maar er was wel één lichtpuntje: Wonder Woman. Volgend jaar schittert ze in haar eigen film en wat ons betreft komt deze film niet te vroeg. Deze wonderlijke vrouw kan wel eens de sleutel tot succes worden. De trailer belooft alvast een spetterend avontuur!

Life

The Crew: Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson

Wij zijn altijd wel te vinden voor een horrorverhaaltje in space, zeker eentje dat zich voorstelt als een kruising tussen Gravity, Event Horizon en Sphere. Wij zaten alvast aan onze zetel genageld toen we deze trailer afspeelden. Neem daar nog eens de stellar cast bij – Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson – en je hebt een rasechte popcornfilm die je hartslag regelmatig de hoogte zal injagen.

@svanbeir

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.