Reelshots: Wonder Wheel, Replicas en Molly’s Game

Copy 0

Elke week verschijnt er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Wonder Wheel

Een nieuwe Woody Allen? Dan heb je meteen onze nieuwsgierigheid. Niet dat elke worp van Allen de laatste decennia een schot in de roos was, maar de New Yorkse cineast/schrijver/muzikant verrast ons zo nu en dan met een absoluut pareltje. Deze eerste trailer van Wonder Wheel belooft alvast veel goeds. Een klassieke tragikomedie, wat had je verwacht, met een misdaadsfeertje en een volledige cast ingevuld door acteurs en actrices waar Allen nog nooit mee samenwerkte: Justin Timberlake, Kate Winslet, James Belushi, Juno Temple. Vooral de rol van Winslet wordt al getipt als Oscarwaardig.

Replicas

Terwijl een derde John Wick in de maak is, loopt Keanu Reeves voor de verandering eens niet rond met een wapen, maar wel in een laboratoriumjas. Reeves kruipt in de huid van een neurowetenschapper met een perfect leventje. Een mooi huis, een leuk gezinnetje en een knappe vrouw. Terwijl hij op wetenschappelijk vlak voor een grote doorbraak staat – het transformeren van een menselijk bewustzijn naar een computer/robot– krijgt hij op privé-vlak af te rekenen met een afschuwelijk drama. Let wel op: de trailer geeft al heel veel prijs van de rest van het verhaal. We hebben je gewaarschuwd!

Molly’s Game

Aaron Sorkin kennen we als scenarist van intense drama’s met vlijmscherpe dialogen zoals A Few Good Men, The Social Network, Moneyball en The West Wing. Voor Molly’s Game neemt Sorkin plaats in de regiestoel en zijn wervelende dialogen laat hij uitspreken door Hollywood’s finest: Idris Elba, Michael Cera, Kevin Costner en vooral Jessica Chastain. Chastain vertolkt het hoofdpersonage Molly Bloom, een succesvolle zakenvrouw die gedurende een decennium het meest exclusieve pokerspel in de wereld organiseerde. Haar klanten bestonden uit Hollywoodbobo’s, sportsterren, zakenbarons, en – onbekend voor haar – de Russische maffia. Bekijk snel de intense trailer en ontdek waarom Chastain nu al getipt wordt voor een Oscarnominatie.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.