Reelshots: Triple Frontier, Captain Marvel, Godzilla 2

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Triple Frontier

Ben Affleck. Oscar Isaac. Garrett Hedlund. Charlie Hunnam. Pedro Pascal. Het rijtje topacteurs dat in Triple Frontier de revue passeert is indrukwekkend. Gecombineerd met een van onze favoriete regisseurs – J.C. Chandor (A Most Violent Year, Margin Call) – en een geweldige premisse – een stel Special Forces plannen een overval op een van de gevaarlijkste drugsbaronnen van de wereld. De trailer is alvast om van te smullen. Vanaf maart in Netflix.

Captain Marvel

Vorige week ging de eerste teaser van Avengers: Endgame met alle aandacht lopen, maar Marvel bracht ook nog een andere langverwachte nieuwe trailer uit van een totaal nieuwe superheldin. Captain Marvel heeft nog in geen enkele film haar opwachting gemaakt. Voorlopig moet de eerste superheldin van Marvel het doen met een verwijzing naar haar bestaan op het einde van Avengers: Infinity War. Brie Larson schittert als Carol Danvers, een Maverick-achtig personage met superpowers, in een knetterende én mysterieuze trailer. Opvallend is ook de verschijning van een jonge Samuel L. Jackson als Fury, zonder ooglapje. Vanaf 6 maart 2019 in de Belgische bioscoopzalen.

Godzilla 2: King of the Monsters

Godzilla uit 2014 van Gareth Edwards vonden wij wel te pruimen en dus keken we al een tijdje uit naar het langverwachte vervolg. Niet omdat Stranger Things-sterretje Millie Bobby Brown meespeelt, maar vooral omdat Godzilla in deze opneemt tegen de allergrootste, bruutste en afgrijselijkste monsters uit het universum: een driekoppig monster, King Ghidorah, een gigantisch insect, Mothra en een bizar vliegend monster, Rodan. De trailer laat weinig aan de verbeelding over, dit wordt epische mayhem! Vanaf 29 mei in de Belgische bioscoopzalen.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.