Reelshots: The Post, Hostiles, The Shape of Water

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

The Post

Tom Hanks! Meryl Streep! Sarah Paulson! Bob Odenkirk! Steven Spielberg heeft een waanzinnige cast verzameld voor dit fascinerend stukje geschiedenis van de Verenigde Staten. In 1971 ontstaat er in de VS een heus schandaal toen The Washington Post besloot om de Pentagon Papers te publiceren. De Pentagon Papers brachten aan het licht dat de Johnson administratie het publiek en het Congress had voorgelogen over de Amerikaanse militaire betrokkenheid in de Vietnamoorlog. De Nixon administratie probeerde vervolgens om de publicatie door de Post tegen te houden. Spielberg lijkt het weer te doen. De trailer van The Post ziet er adembenemend uit, staat bol van de spanning en bevat schitterende dialogen. Geen toeval dat deze midden in de Oscarrace uitkomt. Wij zijn alvast razend nieuwsgierig naar de film.

Hostiles

Een nieuwe film van Scott Cooper, regisseur van Out of the Furnace, Crazy Heart en Black Mass? Een western met Christian Bale? Een van de meest gewelddadige westerns ooit? Rond deze Hostiles ontstond er al meteen serieus wat Oscarbuzz toen de film bedolven werd onder de positieve kritieken tijdens het Telluride filmfestival in september. Vooral de vertolking van Christian Bale zou fantastisch zijn. De trailer dompelt ons onder in een grimmig, gevaarlijk en meedogenloos landschap. Naast Bale zien we een taaie Rosamund Pike, een (opnieuw) creepy Ben Foster en de immer uitmuntende Wes Studi (The Last of the Mohicans, Dances with Wolves). Deze trailer doet het beste vermoeden en laat niets aan de verbeelding over. Eentje om in het oog te houden!

The Shape of Water

Een van de films waar al een tijdje serieus wat buzz rond bestaat, is de nieuwe Guillermo Del Toro: The Shape of Water. De eerste trailers zagen er al fantastisch uit en deze finale ‘red-band’ trailer bevestigt dat alleen maar. Meesterverteller De Toro pikte een formidabele cast uit – Michael Shannon, Sally Hawkins, Richard Jenkins, Octavia Spencer – voor dit wonderlijke fantasierijke avontuur over één van de meest onwaarschijnlijke liefdesverhalen tegen de achtergrond van de Koude Oorlog.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.