Reelshots: The Bad Batch, Song to Song, Mine

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

The Bad Batch

Na het verrassende vampierenverhaal A Girl Walks Home Alone at Night heeft Ana Lilly Amirpour een nieuwe film klaar: The Bad Batch. De trailer neemt ons mee naar een merkwaardige plek, een wetteloos, gevaarlijk wasteland in Texas. Een wereld die gedomineerd wordt door kannibalen, keiharde criminelen en ander van dat tuig. Met een uitzonderlijke cast van toppers als Keanu Reeves, Jason Momoa, Jim Carrey, Diego Luna en aanstormend talent als Suki Waterhouse. Weird shit, man!

Song to Song

Een nieuwe film van Terrence Malick is altijd een event. De trailer van Song to Song belooft alvast een speciale kijkervaring met een pak absolute Hollywoodsterren in de hoofdrollen: Ryan Gosling, Natalie Portman, Rooney Mara en Michael Fassbender. De film speelt zich af in de muziekscene van Austin waar Gosling en Mara een verliefd singer-songwriter-koppel spelen. Hun romance wordt verstoord door de intrede van Fassbender, een belangrijk figuur in de muziekwereld.

Mine

Armie Hammer speelt een Amerikaanse sniper die na een mislukte opdracht in de woestijn strandt. Hulp is in geen kilometers te bespeuren, maar het gebied staat wel bekend als het grootste mijnveld van de wereld. Maar de talrijke mijnen zijn niet zijn enige zorg. Kan dit een nieuwe The Hurt Locker worden?

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.