Reelshots: Spielberg, Predator, Annihilation

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Spielberg

“It’s a pretty fantastic Hollywood story”. De uitspraak van Leonardo DiCaprio op het einde van de trailer van de HBO-docu Spielberg zit er boenk op. Steven Spielberg is verantwoordelijk voor een aantal van de grootste blockbusters uit de filmgeschiedenis. Zijn oeuvre omvat toppers in bijna alle genres, gaande van spannende thrillers, aangrijpende oorlogsdrama’s, wervelende avonturenfilms en baanbrekende sciencefictionfilms. Wij kijken reikhalzend uit naar deze fantastische documentaire. Vanaf 7 oktober in Play More.

Predator 30th Anniversary

“There’s something in those trees.” Het Arnie-vehikel Predator viert dit jaar zijn dertig jarig bestaan. Over die drie decennia heeft de film enkel maar aan populariteit gewonnen en groeide hij zelfs uit tot een absolute actieklassieker. Schwarzenegger is de hoofdreden om deze ‘man on a mission’-knaller nog eens te bekijken, maar Predator heeft nog veel meer: een aartslelijk monster, testosteronspuwende actie, gruwelijke moorden en angstaanjagende special effects. Predator verschijnt terug in de bioscoop, maar of en wanneer hij in de Belgische zalen verschijnt, is nog niet duidelijk.

Annihilation

Wow! Alex Garland doet het opnieuw! Na het uitmuntende Ex Machina komt de auteur/regisseur terug met een nieuw waanzinnig SF-avontuur. Oscar Isaac is ook weer van de partij, maar in de teaser neemt Natalie Portman de hoofdrol voor haar rekening. Wat er juist allemaal aan de hand is, blijft een beetje een raadsel. De mysterieuze teaser vertelt over een biologe die op een gevaarlijke expeditie vertrekt in een soort rampgebied waar de natuurwetten niet langer van tel zijn.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.