Reelshots: The Silence of the Lambs, Justice League, Den of Thieves

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

The Silence of the Lambs

The Silence of the Lambs. Een absoluut meesterwerk. De beste serial killer thriller ooit. Een film die bij elke kijkbeurt aan kracht wint en je telkens opnieuw – ook al weet je perfect wat er gaat gebeuren – angstig, ongemakkelijk en ongerust maakt. Winnaar van de 5 belangrijkste Oscars: Beste Film, Regie, Acteur, Actrice en Scenario. Wij hebben nog het geluk gehad om deze film in het oude Filmmuseum op de Meir op groot scherm mee te pikken. Een ervaring die we iedereen aanbevelen en de kans bestaat dat ook jij hem binnenkort in de cinema kan meepikken. Het British Film Institute heeft een 4K-restauratie klaar die in november in de Britse bioscopen verschijnt. Nu maar hopen dat Kinepolis, UGC of een kleine bioscoop de film oppikt. Kijk hier alvast naar de schitterende nieuwe trailer!

Justice League

Vanaf 15 november draait het langverwachte Justice League eindelijk in de Belgische bioscoopzalen. Verschillende trailers hebben we al zien passeren en min of meer allemaal lieten ze ons ijskoud. Is het superheldenmoeheid of kunnen we maar één soort superheldenbende – The Avengers – aan in één leven? Ook deze finale (internationale) trailer doet ons niet meteen watertanden. Maar misschien ligt het aan ons en zijn jullie wel laaiend enthousiast. Oh ja, voor de fans, in deze trailer verschijnt voor de eerste keer big baddie Steppenwolf. En voorlopig ook nog steeds geen spoor van Supes.

Den of Thieves

Gerard Butler zit in het oog van de storm met zijn geflopte big budget-rampenfilm Geostorm, maar gelukkig heeft hij al een volgende film ingeblikt om mee te scoren. Misdaadthriller Den of Thieves lijkt wel een vervolg op Heat. Het verhaal is exact hetzelfde, alleen kruipt Butler in de rol van Pacino en doet Curtis ’50 Cent’ Jackson aan de criminele kant een gooi naar de rol van Robert De Niro. Den of Thieves bevat alvast dezelfde uitgekookte criminelen, shoot-outs, waanzinnige heists en obsessionele flikken. Gooi daar nog enkele extra scheuten testosteron, de 100 populairste tattoo’s van 2016, een keiharde en schermvullende Gerard Butler tegenaan en je krijgt Den of Thieves. B-movie stuff, maar uitstekend voor een knallend no nonsense filmavondje.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.