Reelshots: Kill Switch, Wonder Woman en Blade Runner 2049

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Kill Switch

Dan Stevens is alomtegenwoordig. Hij was zalig in The Guest, veroverde het hart van Emma Watson in Beauty and the Beast en knalde van het scherm in de tv-serie Legion. Dit jaar speelt hij ook nog mee in Colossal, naast Anne Hathaway, en deze Kill Switch (aka Redivider). De trailer belooft een machtige combinatie tussen een videospelletje en een apocalyptische thriller. Ziet er veelbelovend uit!

Wonder Woman

De introductie van Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice was veruit het interessante van de hele film. Sindsdien kijken we extra aandachtig als er nieuwe teasers en trailer uitkomen van het langverwachte Wonder Man. Deze nieuwe trailer ziet er alvast veel cooler, grappiger en interessanter uit dan verschillende Thor-, Spider-Man- en Iron Man-films.

Blade Runner 2049

Wij kunnen maar niet genoeg krijgen van deze petieterig kleine teaser. Eentje die eigenlijk nog steeds bijna niets weggeeft van de film, maar wat een visuele stijl. Wat een machtige beelden. Wat een sfeerschepping. We kunnen hier eindeloos naar blijven kijken. Blade Runner 2049 wordt volgens ons de film van het jaar. Maandag verschijnt de eerste volwaardige trailer, meteen het hoogtepunt van onze week. Wat vinden jullie van de nieuwe Blade Runner?

@svanbeir

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.