Reelshots: Justice League, The Beyond, A Ghost Story

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Justice League

Wij lijden al een tijdje aan superheldenmoeheid en dan gooit DC een mega-superheldenepos naar onze kop waar we nog maar eens een pak nieuwe superheroes krijgen voorgeschoteld. Wij kijken er alvast niet naar uit en al zeker niet wanneer onze favoriete superheld, Superman, geen screentime krijgt in de eerste volwaardige trailer. Gaat dit de eerste echte superheldenflop worden?

The Beyond

Hasraf ‘HaZ’ Dulull. De naam zegt je misschien niet veel, maar in het VFX-wereldje is hij een absolute ster. De man werkte als visual effects supervisor aan The Dark Knight, maar maakte vooral naam en faam met zijn kortfilms SYNC, I.R.I.S. en Project Kronos. Het leverde hem de nodige fondsen op om zijn eerste langspeelfilms te maken. Zijn tweede film, Origin Unknown, heeft hij net ingeblikt en van zijn eerste film, The Beyond, kan je hier de eerste trailer bekijken. Eéntje om in het oog te houden!

A Ghost Story

Wat een bizarre film! Meteen op onze radar nadat deze film een ferme buzz ontketende op het Sundance Filmfestival. Verwacht je niet aan een horrorfilm, maar een zeer vreemde kijkervaring. Niet meteen voor iedereen. A Ghost Story is een specialleke. Wel ééntje met Casey Affleck – wel voor het merendeel van de film met een wit laken over zijn lijf – en Rooney Mara. Geef het een kans en bekijk snel de trailer.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.