REELSHOTS: Jackie, Sleepless, Officer Downe

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste trailers van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Sleepless

The Crew: Jamie Foxx, T.I., Michelle Monaghan, Scoot McNairy

Dirty cop-thriller met een grimmige Jamie Foxx als corrupte flik die het briljante idee heeft om een lading drugs te stelen van een criminele bende. Terwijl Interne Zaken het zaakje tot de bodem uitzoekt, krijgt Foxx ook de criminelen achter hem aan met Scoot McNairy als een vervaarlijk ogend sadistisch schepsel. Als we op de trailer mogen afgaan, breng je best oordopjes mee naar de bioscoopzaal. Een nieuwe poging om een Michael Mann-achtige prent te maken, maar wij schatten eerder niveau Triple 9 in.

Officer Downe

The Crew: Kim Coates, Sam Witwer, Alison Lohman

De zotste trailer van de week. Geregisseerd door Slipknots Clown, schittert Kim ‘Sons of Anarchy’ Coates als een politieagent die doodgeschoten worden in the line of duty en door de overheid terug tot leven wordt gebracht met extra krachten. Officer Downe is een verfilming van de gelijknamige graphic novel. Zijn moordende nonnen jouw ding? Zet deze dan maar op je lijstje!

Jackie

The Crew: Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig

Oscars! Het Oscarseizoen nadert met rassen schreden en Jackie gaat volgens ons zeker Oscarnominaties krijgen. Overladen met superlatieven lijkt Natalie Portman nu al bijna een zekerheid voor een nominatie voor Beste Actrice. Geniet zelf even van de trailer en dan weet je meteen dat dit een prachtig meesterwerk gaat worden.

@svanbeir

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.