Reelshots: It, War Machine, War for the Planet of the Apes

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

War Machine

Vanaf het moment dat je Brad Pitt hoort, waan je je in een vervolg op Inglourious Basterds, maar dat is War Machine allerminst. Dit aangrijpend oorlogsdrama doorspekt met zwarte humor is gebaseerd op het verhaal van één van de meest polariserende oorlogsfiguren ooit: de succesvolle, charismatische viersterren-generaal Stanley McChrystal. Naast series lijkt Netflix nu ook al uitstekende films te maken. Vanaf 26 mei in Netflix.

It

Wij hebben nog altijd nachtmerries van het origineel en deze remake belooft een hele nieuwe generatie slapeloze nachten te bezorgen. Je bent gewaarschuwd, het bekijken van deze trailer kan ernstige gevolgen hebben voor jou. Durf je toch te kijken, dan ontdek je waarschijnlijk één van de knallers van dit jaar. Deze film heeft alles in zich om uit te groeien tot een nieuwe klassieker. Wij zijn alvast grote fan!

War for the Planet of the Apes

‘War is coming’. Een van de meest onwaarschijnlijke trilogieën van de laatste decennia bereikt dit jaar zijn ultieme hoogtepunt. Dawn of the Planet of the Apes nestelde zich in 2014 in het illustere rijtje van sequels die beter waren dan het origineel. In de finale van de Apes-trilogie worden alle registers opengegooid. In Dawn voorspelde Caesar al dat een oorlog op komst was. Nu breekt deze in al zijn hevigheid uit en met de meedogenloze Colonel (gespeeld door Woody Harrelson), krijgt Caesar een formidabele tegenstander. Dit belooft een absoluut gevecht op leven en dood te worden.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.