Reelshots: It, Marjorie Prime, The Vault

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

It

Wij krijgen nog steeds koude rillingen als we terugdenken aan de griezelige horrorfilm It. Een nieuwe versie leek voor ons niet nodig, maar na het zien van de eerste teasers waren we toch meteen in onze nopjes. Nu is er een eerste volwaardige trailer en deze ziet er werkelijk subliem uit. Enig minpuntje: nieuwe nachtmerries staan ons te wachten.

Marjorie Prime

Waar is Don Draper? Sorry, waar is Jon Hamm? De fantastische vertolking van de complexe reclamemaker in Mad Men katapulteerde hem naar wereldfaam, maar in filmland bleef zijn grote doorbraak voorlopig achterwege. Daar zal Baby Driver binnenkort snel verandering in brengen en misschien ook wel Marjorie Prime waarin Hamm de show steelt als een … hologram. Ontdek snel hoe de vork in de steel zit in deze veelbelovende trailer.

The Vault

Het horrorgenre kende de afgelopen jaren een absoluut hoogtepunt en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Bovenvermelde It lijkt een garantie op nachtmerries en deze The Vault pakt alvast uit met een originele premisse. De eerste beelden wijzen ons in de weg van een nagelbijtende heistmovie boordevol kwade blikken, geladen shotguns, James Franco en de verzamelde lelijkste koppen van Hollywood. Maar als de overvallers de deur van een geheime kluis openen, staat hen en ons een demonische verrassing te wachten.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.