Reelshots: I Tonya, The Commuter, Phantom Thread

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Phantom Thread

Niet Star Wars: the Last Jedi, maar de reünie van regisseur Paul Thomas Anderson en acteur Daniel Day-Lewis is het filmevent van het najaar. Het duo zorgde in 2007 voor het fantastische There Will Be Blood en heeft met Phantom Thread een nieuw meesterwerk voor ons klaar. In de wandelgangen wordt er bovendien gefluisterd dat dit wel eens de allerlaatste rol van Day-Lewis zou zijn. Wat een fabelachtige trailer trouwens. Meteen helemaal naar de bovenste plek op onze must-see lijst!

I, Tonya

Begin jaren 90 was de Verenigde Staten volledig in de ban kunstschaatsen. Niet omwille van de schoonheid van de sport, maar door een nooit eerder geziene rivaliteit tussen twee Amerikaanse schaatsers. Beide in de running voor de Olympische Winterspelen van 1994 in Lillehammer. Aan de ene kant de mooie prinses Nancy Kerrigan , aan de andere kant ‘het lelijke eendje’ Tonya Harding. Beide uitmuntende schaatsers en kanshebbers op een medaille. Tot de Amerikaanse kampioenschappen. Toen werd Kerrigan brutaal aangepakt met een honkbalknuppel. Zat Harding daar voor iets tussen? Margot Robbie kruipt op fenomenale wijze in de huid van Harding en wordt nu al getipt als een potentiële Oscarkandidate. De film werd razend enthousiast onthaald tijdens het Filmfestival van Toronto. De trailer belooft alvast een drama van de bovenste plank

The Commuter

Ja sorry, wij kunnen maar niet genoeg krijgen van Liam Neeson als actieheld. En blijkbaar amuseert Neeson zich ook te pletter. In deze mix van Speed, Under Siege 2, Unstoppable, Taken en nog een dozijn andere actievehikels krijgt Neeson een wel zeer aanlokkelijk voorstel om een centje bij te verdienen. Voor hij het goed en wel beseft, heeft hij zich serieus in de nesten gewerkt. De one liners vliegen je weer om de oren en Neeson haalt zijn very particular set of skills weer boven. Onvervalste Hollywood popcornfun.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.