Reelshots: Gerald’s Game, Mudbound, Hostiles

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Gerald’s Game

Komt er dit najaar nog één film uit die niet gebaseerd is op een boek van Stephen King? Netflix haakt zijn wagonnetje netjes aan de huidige King-hype met de release van Gerald’s Game op 29 september. De trailer roept meteen herinneringen op aan het zenuwslopende Misery en leverde ons in die 2 en een halve minuut al een pak ongemakkelijke momenten op. Dit wordt een gegarandeerde nagelbijter!

Hostiles

Een nieuwe film van Scott Cooper, regisseur van Out of the Furnace, Crazy Heart en Black Mass? Een western met Christian Bale? Een van de meest gewelddadige westerns ooit? Onze aandacht was meteen getrokken toen deze trailer op het net werd gedropt. De eerste beelden doen het beste vermoeden en laten niets aan de verbeelding over. Eentje om in het oog te houden!

Mudbound

Opnieuw een Netflix-titel, maar wel ééntje die misschien voor geschiedenis kan schrijver. Deze Southern epic kan wel eens de eerste echte Oscar-kandidaat worden van de streaming dienst. De reviews zijn voorlopig lovend, de trailer belooft grootse dingen en regisseuse Dee Rees wordt getipt als eerste zwarte vrouw ooit die genomineerd kan worden voor een Oscar. Zet deze maar meteen op je to watch-lijstje!

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.