Reelshots: City of Tiny Lights, Logan en The Belko Experiment

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

City of Tiny Lights

Een van onze favoriete acteurs van het moment, Riz Ahmed (The Night of, Rogue One: a Star Wars Story, Nightcrawler), hijst zich in de Londense noir thriller City of Tiny Lights in de rol van een private investigator die door een nieuwe zaak rond een prostituee in vieze papieren komt te zitten. Voor ons al genoeg info om deze film op ons must see lijstje te zetten.

Logan

De Wolverine-films vormden altijd al een buitenbeentje in het hele X-Men universum, maar deze Logan belooft nog heel wat anders te worden. Een doorleefde, rauwe actiethriller met westerntrekjes, waarin Jackman nog één laatste keer zijn megaspierballen laat rollen. In de nieuwste trailer staat hij wel een beetje in de schaduw van X-23, een vrouwelijke kloon van Wolverine. Zij speelt een belangrijke rol in het tegenhouden van een nieuwe über-slechterik.

The Belko Experiment

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de nieuwe James Gunn, het vervolg op zijn eigen megapopulaire Guardians of the Galaxy. Maar Gunn heeft tussendoor ook nog een andere film op poten gezet. Voor The Belko Experiment, een soort kruising tussen Battle Royale en Het Eiland, treedt hij op als scenarist en producent. De film draait rond een kantoorcomplex in Zuid-Amerika dat op een dag zonder reden volledig wordt afgesloten van de buitenwereld en waarvan de werknemers de opdracht krijgen om elkaar te vermoorden.

@svanbeir

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.