Reelshots: Brightburn, Midsommar, Game of Thrones

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Brightburn

Als de naam James Gunn valt, zijn wij meteen een en al oor. Voor Brightburn treedt de regisseur van Guardians of the Galaxy slechts op als producent, maar dat maakt deze film helemaal niet minder interessant. Integendeel, in deze uitstekende trailer maken we kennis met een soort ‘Superman from hell’. Elizabeth Banks speelt de ‘moeder’ van de jonge knaap die op onze aardkloot neerstort. Maar in plaats van dat hij een held voor de mensheid moest worden, bleek hij iets zeer onheilspellends te zijn.

Brightburn draait vanaf 26 juni in de bioscoopzalen.

Midsommar

Vorig jaar leverde regisseur Ari Aster de horrorsensatie Hereditary af en ook in 2019 lijkt hij ons de stuipen op het lijf te jagen met zijn nieuwste prent: Midsommar. Deze eerste teaser roept een lekker onheilspellend en sinister sfeertje op dat we maar al te goed kennen van Hereditary, maar deze keer gebeurt alles wel op klaarlichte dag. Nu al een van de must sees van deze zomer!

Midsommar draait vanaf 7 augustus in de bioscoopzalen.

Game of Thrones

Af en toe maken we bij movietalk.be eens een uitstapje naar serieland. Deze keer doen we dat uiteraard voor de eerste en enige trailer van het grootste entertainmentfenomeen van de laatste jaren: Game of Thrones. De trailer, zoals verwacht, geeft niets weg van het langverwachte achtste en laatste seizoen, maar het is wel een blij weerzien met een pak personages waar we de laatste jaren zo mee verbonden waren. Hoe de serie eindigt en wie er op de troon belandt – als er al iemand op terecht komt – ontdekken we vanaf 14 april.

Game of Thrones seizoen 8 draait vanaf 14 april op Play More Cinema en in Play en Play More.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.