Reelshots: Black Panther, Rampage, Incredibles 2

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Black Panther

De eerste trailer van Black Panther hernieuwde onze interesse in heel het superheldengedoe. De trailer zag er zeer slick uit, knetterde van de waanzinnige actie en coole locaties. De twee bad-ass hoofdrolspelers maken heel de film alleen nog interessanter. Deze nieuwe internationale trailer toont niet echt gigantisch veel meer, maar bevestigt wel onze eerste verwachtingen. Deze film lokt ons waarschijnlijk toch nog één keertje naar de bioscoop voor een superheldenfilm. Gaan jullie kijken?

Rampage

In mijn jaren als miniem bij de lokale voetbalploeg – jaren 80 – keek ik altijd uit naar twee zaken op woensdagnamiddag. Een potje voetballen en het spelletje Rampage in de cafetaria. Nu blijkt daar een heuse Hollywoodblockbuster van gemaakt te zijn. Je vraagt je eigenlijk af hoe het zo lang heeft kunnen duren. De makers van San Andreas boksten deze rampenfilm in elkaar en de enige die ons tegen gigantische monsters met een voorliefde voor destructie kan beschermen, is niemand minder dan The Rock. Verwacht je aan actiespektakel à la Michael Bay waarin de Transformers plaats ruimen voor een kolossale gorilla, wolf en … krokodil! Popcornfun van de bovenste plank.

Incredibles 2

Coco, de nieuwste van Pixar, draait momenteel in de bioscopen en het zou opnieuw een schot in de roos zijn. En daar blijft het niet bij de voor de hitmachine van Disney. Volgend jaar pakt Pixar uit met een vervolg op één van grootste successen. In 2004 veroverde Pixar de wereld met hun eigen superheldenteam The Incredibles. Veertien jaar later (!) is daar eindelijk het langverwachte vervolg. Deze week dropte Pixar de eerste teaser van Incredibles 2. Geniet ervan!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.