Reelshots: Black Panther, My Friend Dahmer, The New Mutants

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Black Panther

Zijn er al niet genoeg superhelden? Ja, de superheldenmoeheid begint stilaan in te treden en oersaaie trailers van Justice League lijken enkel maar het einde van de bovennatuurlijke held aan te kondigen. Net dan krijg je de nieuwe trailer van Black Panther te zien. Marvel doet het toch maar opnieuw. De trailer ziet er zeer slick uit, knettert van de waanzinnige actie, coole locaties en heeft twee bad-ass acteurs in de hoofdrollen. Deze film lokt ons misschien toch nog één keertje naar de bioscoop voor een superheldenfilm. Wat denken jullie?

My Friend Dahmer

Seriemoordenaars zijn opnieuw hot. David Fincher trakteerde ons al op een obsessieve zoektocht naar Zodiac in de gelijknamige prent en gooide afgelopen weekend de serie Mindhunter op Netflix, waarin de FBI eind jaren 70 start met een nieuwe baanbrekende benadering van seriemoordenaars. Een van die seriemoordenaars die in 1978 aan zijn moordpartijen begon is Jeffrey Dahmer, één van Amerika’s meest beruchte seriemoordenaars. In My Friend Dahmer ontdekken we hoe hij in zijn tienerjaren is kunnen uitgroeien tot een meedogenloze moordmachine. Een verontrustende biopic.

The New Mutants

Met Logan nam Wolverine alvast op gepaste wijze afscheid van het X-Men universum. Het lijkt enkel de voorbode van een nieuwe weg die het X-Men wereldje is ingeslagen. The New Mutants gaan zelfs de horrortoer op! De trailer vinkt wel alle verplichte veldjes van een standaard bovennatuurlijke horrortrailer af, maar hou deze The New Mutants toch maar in de gaten. Al was het maar voor de uitzonderlijk jonge, maar ondertussen al zeer ervaren cast met o.a. Maisie Williams (Game Of Thrones), Anya Taylor-Joy (The Witch, Split), and Charlie Heaton (Stranger Things).

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.