REELSHOTS: Army of One, Salt and Fire & John Wick 2

Copy 0

Elke week verschijnen er een dozijn trailers van toekomstige films op het internet. Wij selecteren daarom de interessantste promofilmpjes van de week. Dat kunnen teasers van blockbusters zijn, maar ook films die volledig onder de radar zijn gebleven en die wij hun moment in de schijnwerpers gunnen.

Army of One

The crew: Nicolas Cage, Russell Brand, Wendi McLendon-Covey

Yes! Nicolas Cage doet nog eens lekker gek in de trailer van het geflipte Army of One. Crazy Cage speelt een man die van de stemmen in zijn hoofd de opdracht krijgt om naar Afghanistan te trekken om Osama Bin Laden te vermoorden. Gek? Nog gekker is dat het verhaal gebaseerd is op feiten. Oh ja, Russell Brand speelt God…

Salt and Fire

The Crew: Michael Shannon, Gael Garcia Bernal, Werner Herzog

Het is altijd een beetje uitkijken naar een nieuwe film van Werner Herzog. Niet dat hij telkens een meesterwerk aflevert, maar de excentrieke cineast slaagt er toch nog steeds in om ons nieuwsgierig te maken. De premisse: de VN stuurt een delegatie wetenschappers naar Zuid-Amerika om geologische formaties te bestuderen, maar ze worden ontvoerd door manschappen van de sluwe zakenman Matt Riley. Die laatste wordt vertolkt door door immer intimiderende Michael Shannon.

John Wick: Chapter 2

The Crew: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Common, Franco Nero

Ja, deze trailer vertoeft al een tijdje op het web, maar toch willen we hem nog met je delen. Keanu Reeves is terug als hondenliefhebber en moordmachine John Wick. Ditmaal trekt hij naar Europa om een heleboel schurken om zeep te helpen. Hopelijk is deze sequel even plezierig als zijn voorganger.

@TheJimeister

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.