Kijktips voor vanavond

Copy 0

Dinsdag 17 maart

Westworld seizoen 3 (nu in Play en Play More)

Na bijna een jaar en een half keren we terug naar de wondere en intrigerende wereld van ‘Westworld’. Straffer nog, Westworld komt naar ons en de hosts zijn deze keer de gasten in onze wereld. Breaking Bad-ster Aaron Paul wordt een belangrijk personage in dit nieuwe seizoen, maar het is opnieuw Dolores die zich opwerpt als de absolute hoofdrolspeler. Voor Dolores doemt er een nieuwe wereld aan de horizon op, de mensenwereld. Een wereld die Dolores nooit mocht betreden, maar nu ze er eindelijk is, het strijdtoneel vormt voor een meedogenloze en allesbeslissende oorlog. Maar een onverwachte tegenstander wacht haar op. En de Man in Black is nog steeds niet uitgespeeld. Seizoen 1 en 2 kan je ook bingen in Play en Play More.

The Plot Against America (nu in Play en Play More)

In ‘The Plot Against America’ zijn we, door de ogen van een Joodse familie, getuige van een alternatieve Amerikaanse geschiedenis. We ontdekken samen met hen de politieke blitzcarrière van vliegheld en populist Charles Lindbergh, van presidentskandidaat tot de persoon die een natie de weg naar het fascisme wijst. ‘The Plot Against America’ is gebaseerd op het geprezen en gelijknamige boek van Philip Roth. Niemand minder dan David Simon en Ed Burns (‘The Wire’, ‘The Deuce’) traden op als scenaristen en producenten. De cast bestaat uit Hollywoodknallers als Winona Ryder, Zoe Kazan en John Turturro. Een absolute must see met een laatste episode die behoort tot het allerbeste van de laatste decennia.

F1: Drive to Survive (nu in Netflix)

Lang zag het er naar uit dat de eerste F1-race van het seizoen in Australië gewoon zou doorgaan, maar Corona besliste daar dus anders over. Netflix stilt alvast de honger van elke fan van snelle, blitse bolides met deze lekker wegkijkende ‘behind the scenes’-reeks. Je moet zelfs geen liefhebber zijn van ronkende motoren en vuurspuwende uitlaten om te genieten van het wel en wee in de paddocks van de verschillende renstalen. Managers, teameigenaars en de rijders zelf laten zich helemaal gaan tijdens races, schuwen het drama niet en het haantjesgedrag vier hoogtij. Voor de snelle kijkers onder jullie heeft Netflix al een tweede seizoen gedropt.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.