Kijktips voor vanavond (8/9)

Copy 0

Batwoman seizoen 1

(nu in Play en Play More)

The Dark Knight heeft al meerdere filmtrilogieën gehad om te schitteren en ontelbare series om zijn zwarte outfits te showen. Nu is de tijd aangebroken voor de enige echte Batwoman om haar plaats in de spotlights op te eisen. Ruby Rose (Orange is the New Black) kruipt in het bijpassende spandex-pakje. Haar grote tegenstander wordt niemand minder dan haar eigen vader, Jacob Kane, baas van de Crows, een soort privaat beveiligingsbedrijf/ondergronds leger dat optreedt als beschermers van Gotham City sinds Batman de stad heeft verlaten.

Cobra Kai

(nu in Netflix)

Zin in een stevige brok nostalgie? The Karate Kid behoort niet alleen tot de klassiekers van de jaren 80, maar tot één van onze all time favorieten. Legendarisch is het finale gevecht tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence van de Cobra Kai karate dojo. Wel, eerst YouTube en nu Netflix – de streamingdienst kocht de goed scorende reeks over – goot het vervolg in een aanstekelijke tv-serie. Met afleveringen van rond de 25 minuten gaat deze nostalgische trip als zoete koek binnen. Ideaal voor wat ontspannend entertainment met een lekker 80-sausje.

Forrest Gump

(nu in Play, Play More, Amazon Prime Video)

Run Forrest Run! Het begin van de jaren 90 luidde het Tom Hanks-tijdperk in. Eerst kaapte hij een Oscar weg voor zijn vertolking in Philadelphia, maar vooral Forrest Gump maakte van de Hollywoodster een wereldwijd fenomeen. Gump is een jongen die ondanks zijn lage IQ op een zeer naïeve, maar vooral positieve manier naar de wereld kijkt. Het weerhoudt hem er in ieder geval niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Winnaar van de Oscar voor Beste Film!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.