Kijktips voor vanavond (5/5)

Copy 0

The Call (Q2, 20u35)

Bloedstollende thriller met Halle Berry en Abigail Breslin die lekker wegkijkt, maar naar het einde toe misschien een beetje ontspoord. Jordan, een medewerkster van de 911 alarmcentrale, krijgt een oproep van Casey, een tienermeisje dat ontvoerd en opgesloten zit in de kofferbak van een auto. Wanneer blijkt dat de ontvoerder een seriemoordenaar is die ze uit haar verleden kent, moet Jordan haar eigen angsten overwinnen om Casey te helpen.

Blue Thunder (CAZ, 20u40)

Jaren 80 actiehit met spectaculaire actiescènes en een superintelligente high tech helikopter in de hoofdrol. De film vormde de inspiratiebron voor enkele populaire tv-series zoals Airwolf en Street Hawk. Frank Murphy is een LAPD-agent die helikopters bestuurd. Als een nieuwe geavanceerde helikopter wordt ontwikkeld, de ‘Blue Thunder’, wordt Murphy aangewezen om een training te volgen om met deze helikopter te kunnen vliegen. De maker van de helikopter is een oude bekende van Murphy. Ze hebben samen in Vietnam gevochten, maar zijn niet echt als vrienden teruggekeerd. De bedoeling is om Blue Thunder voor gewoon politiewerk in te zetten, maar Murphy ontdekt vrij snel dat ze veel grotere plannen hebben met dit toestel.

The Pier (Nu in Play, Play More en VRT NU)

Van de makers van La Casa de Papel. The Pier, de Engelstalige titel voor El embarcadero, is een mix van een misdaadverhaal en sensueel drama met prachtige cinematografie, intrigerende verhaallijnen en ‘El Profesor’ in een van de hoofdrollen. Alexandra wordt geconfronteerd met haar grootste nachtmerrie als ze door de politie wordt opgebeld om het levenloze lichaam van haar man te identificeren. Zelfmoord lijkt het verdict, maar hoe kan dat als ze slechts enkele uren voordien grootse toekomstplannen maakten. In Play en Play More kan je ook al het tweede seizoen bingen.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.