Kijktips voor vanavond (4/8)

Copy 0

Big Little Lies

(canvas, 22u10, nu in VRT NU, Play en Play More)

Seks, mysterie en moord. Deze topserie van HBO dient zich aan als een fantastisch kijkstuk, een donker drama met een vrouwelijke cast om van te duizelen: Reese Whiterspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Zoë Kravitz en Shailene Woodley. Tussen de mooie dames kronkelen een aantal knappe mannen – Alexander Skarsgaard! – in het zonovergoten Monterey. Een wereld van liefhebbende moeders, succesvolle mannen, schattige kinderen en prachtige huizen. Maar niets is zoals het lijkt. Het volledige eerste en tweede seizoen is nu beschikbaar in Play en Play More.

Dr. No

(CAZ, 20u40)

De Bondtune, de ‘gunbarrel scène’, de Walter PPK, de Bondgirl, de snelle auto’s, de spectaculaire actie en de megalomane slechterik: Dr. No bevatte meteen alle kenmerken van een echte Bondfilm. Van de regisseur van From Russia with Love en Thunderball en met Sean Connery als 007! In deze eerste film van de James Bond serie bestrijdt 007 de mysterieuze Dr. No, een geniale wetenschapper die het Amerikaanse ruimteprogramma wil vernietigen. In een gevecht tegen de tijd moet Bond naar Jamaica, waar hij de bloedmooie Honey Ryder ontmoet en de booswicht aanvalt in zijn eigen hoofdkwartier.

Swordfish (zes, 20u35)

Futuristische en hypergestileerde high tech-thriller van de regisseur van Gone in Sixty Seconds en Kalifornia met John Travolta, Hugh Jackman en Halle Berry. De veroordeelde hacker Stanley Jobson wordt onder druk gezet door een charismatische leider om de grootste elektronische bankoverval in de geschiedenis te plegen. Jobson mag echter geen toetsenbord meer aanraken. Vooral memorabel omwille van die waanzinnige The Matrix-achtige openingsscène en een moment waarin Halle Berry wel heel veel van zichzelf prijsgeeft.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.