Kijktips voor vanavond (27/4)

Copy 0

The Brave One (Zes, 22u50)

Brutaal, beklijvend en controversieel drama van de regisseur van The End of the Affair, The Crying Game en Michael Collins met Jodie Foster (Silence of the Lambs en Panic Room) en Terrence Howard (Crash). Erica Bain geniet met volle teugen van het leven. Ze presenteert een radioprogramma in New York en staat op het punt om te trouwen met haar verloofde. Tijdens een laatavondwandeling in het park komt er abrupt een einde aan dat leven.

The Last Dance (Nu in Netflix)

Een 10-delige docureeks over een van de beste basketbalteams ooit met de beste basketbalspeler aller tijden in een hoofdrol: Michael Jordan. Wie kijkt daar niet naar uit in deze sportloze tijden? In de herfst van 1997 liet Michael Jordan, coach Phil Jackson en Jerry Reinsdorf, de eigenaar van de Chicago Bulls, een NBA Entertainment filmcrew toe, om hen gedurende het hele seizoen te filmen. Naast dat tumultueuze seizoen zoomt de docu ook in op het fenomeen Jordan, de strijd van de Chicago Bulls om uit te groeien tot een Championship-team en de bekroningen die daarop volgden. Dit belooft een van de meest fascinerende sportsdocu’s ooit te worden. Elke week verschijnen er twee nieuwe afleveringen op Netflix.

Westworld Sz. 1-3 (Nu in Play en Play More)

Na bijna een jaar en een half keren we terug naar de wondere en intrigerende wereld van Westworld. Straffer nog, Westworld komt naar ons en de hosts zijn deze keer de gasten in onze wereld. Breaking Bad-ster Aaron Paul wordt een belangrijk personage in dit nieuwe seizoen, maar het is opnieuw Dolores die zich opwerpt als de absolute hoofdrolspeler. Voor Dolores doemt er een nieuwe wereld aan de horizon op, de mensenwereld. Een wereld die Dolores nooit mocht betreden, maar nu ze er eindelijk is, het strijdtoneel vormt voor een meedogenloze en allesbeslissende oorlog. Maar een onverwachte tegenstander wacht haar op. En de Man in Black is nog steeds niet uitgespeeld. Seizoen 1 en 2 kan je ook bingen in Play en Play More.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.