Kijktips voor vanavond (20/4)

Copy 0

The Last Dance (Nu in Netflix)


Door de annulering van alle sportevenementen voor de komende maanden, is het stevig zoeken voor sportfans naar nieuwe sportbelevenissen. F1-fans komen al aan hun trekken met F1: Drive to Survive op Netflix, maar de streamingdienst heeft nog een zeer welkom cadeautje voor ons in petto: The Last Dance. Een 10-delige docureeks over een van de beste basketbalteams ooit met de beste basketbalspeler aller tijden in een hoofdrol: Michael Jordan. In de herfst van 1997 liet Michael Jordan, coach Phil Jackson en Jerry Reinsdorf, de eigenaar van de Chicago Bulls, een NBA Entertainment filmcrew toe, om hen gedurende het hele seizoen te filmen. Naast dat tumultueuze seizoen zoomt de docu ook in op het fenomeen Jordan, de strijd van de Chicago Bulls om uit te groeien tot een Championship-team en de bekroningen die daarop volgden. Dit belooft een van de meest fascinerende sportsdocu’s ooit te worden. Elke week verschijnen twee nieuwe afleveringen.

The Transporter (Q2, 20u35)


Hyperkinetische autoachtervolgingen, halsbrekende stunts in een voorbijrazende actiefilm van de regisseur van The Incredible Hulk en Clash of the Titans. De film die van Jason Statham de nieuwe actieheld maakte. Frank Martin is een beenharde, ijskoude huurling die zich aan een drietal strikte regels houdt, zoals in de openingssequentie wordt geïllustreerd. Wanneer hij zelf echter enkele van zijn regels breekt, barst de hel goed los.

Run (Nu in Play en Play More)


Fantastisch nieuws voor de talrijke fans van tv-fenomeen Phoebe Waller-Bridge. Samen met HBO heeft ze een nieuwe serie ingeblikt en het belooft een verrassende mix te worden tussen haar vorige pareltjes Killing Eve en Fleabag. Run volgt een koppel dat elkaar terugziet na 17 jaar als gevolg van een simpel sms-bericht. Dat klinkt als een regelrechte romcom, maar het verhaal neemt een verrassende wending en transformeert voor je ogen in een regelrechte thriller. Waller-Bridge werkte opnieuw samen met haar vast partner Vicky Jones voor deze serie en speelt zelf een klein rolletje naast hoofdrolspelers Domhnall Gleeson en Merritt Wever (Unbelievable).

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.