Kijktips voor vanavond (15/9)

Copy 0

The Third Day

(nu in Streamz, Streamz+ en Play More)

The Third Day is een nieuwe zesdelige mysterieuze thrillerserie van HBO met in de hoofdrollen Hollywoodkleppers als Jude Law en Naomi Harris. De serie bestaat uit twee delen. In Summer wordt Sam op een mysterieus eiland aan de Britse kust geconfronteerd met zijn eigen verleden en wordt de grens tussen realiteit en fantasie steeds vager. In Winter volgen we Helen op datzelfde eiland, zoekend naar antwoorden. Hoewel hun verhalen met elkaar vervlochten zijn, worden de twee nieuwkomers niet meteen verwelkomd door de eilandbewoners, die koste wat kost hun tradities willen behouden.

Love Life

(nu in Streamz, Streamz+ en Play More)

Anna Kendrick zoekt een lief. Deze tiendelige romantische dramaserie van HBO laat ons telkens gedurende een half uurtje meekijken naar de liefdesperikelen van Darby Carter (rol van Anna Kendrick) in het bruisende New York. Elke aflevering zijn we getuige van een nieuwe romance, een nieuw vriendje die wel eens de prins op het witte paard kan zijn. Love Life is een verhaal over doorzettingsvermogen, menselijke contacten en hoe de mensen waarvan we houden ons leven kleuren. Het eerste seizoen werd een hit, een tweede seizoen werd al aangekondigd.

Jumanji: Welcome to the Jungle

(nu in Streamz+ en Play More)

Jumanji: Welcome to the Jungle is van begin tot eind een wervelende, spannende, grappige en nostalgische avonturenfilm waarin een stel tieners plotseling in het gelijknamige videospel terechtkomen en de gedaante aannemen van Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillian en Kevin Hart. The Next Level is opnieuw zo’n lekker Indiana Jones-achtige avonturenfilm met dezelfde acteurs, maar het spel is deze keer helemaal anders. De spelers moeten de gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot besneeuwde bergtoppen. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito vullen de indrukwekkende cast aan.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.