Kijktips voor vanavond (13/4)

Copy 0

Indecent Proposal (CAZ, 20u40, nu in Play en Play More)

Romantisch drama over liefde, obsessie, geld en seks, van de regisseur van Nine ½ Weeks, Fatal Attraction en Unfaithful, met Demi Moore, Woody Harrelson en Robert Redford. David en Diana Murphy zijn een jong en gelukkig getrouwd koppel. Hun geluk dreigt echter van korte duur te zijn. Na de aankoop van hun huis raken ze in geldproblemen. Terwijl ze hun schuldeisers absoluut niet kunnen betalen, komt David met een merkwaardig voorstel. Hun resterende geld vergokken in Las Vegas en hopen op een geluksavond. In Vegas vinden ze ook geen geluk, tot een multimiljonair hen een aanlokkelijk, maar zeer omstreden voorstel doet.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (Nu in Play More)

De Fast & Furious-franchise heeft zo’n gigantische proporties aangenomen dat de reeks zelfs al een eigen spin-off voortbrengt. Hobbs & Shaw is een zijtraject met misschien wel de twee interessante personages, of toch acteurs, uit de reeks: The Rock en The Stath. Beide knallende kletskoppen geven van jetje in deze spectaculaire actietrip met waanzinnige taferelen, knettergekke veldslagen en stevige scheldpartijen tussen de twee spierbundels.

Run (Nu in Play More)

Fantastisch nieuws voor de talrijke fans van tv-fenomeen Phoebe Waller-Bridge. Samen met HBO heeft ze een nieuwe serie ingeblikt en het belooft een verrassende mix te worden tussen haar vorige pareltjes Killing Eve en Fleabag. Run volgt een koppel dat elkaar terugziet na 17 jaar als gevolg van een simpel sms-bericht. Dat klinkt als een regelrechte romcom, maar het verhaal neemt een verrassende wending en transformeert voor je ogen in een regelrechte thriller. Waller-Bridge werkte opnieuw samen met haar vast partner Vicky Jones voor deze serie en speelt zelf een klein rolletje naast hoofdrolspelers Domhnall Gleeson en Merritt Wever (Unbelievable).

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.