Filmtips voor vanavond (8/5)

Copy 0

Ronin (vier, 22u45)

Een team van vijf mannen wordt samengesteld door een onbekende opdrachtgever. Hun tussenpersoon is Deidre, een Ierse terrorist. Hun opdracht: het stelen van een aktetas. Hun grootste probleem: niemand is te vertrouwen. Ronin is een intelligente thriller met een fenomenale cast (De Niro, Stellan Skarsgard, Sean Bean, Jean Reno, Natasha McElhone), maar gaat vooral de geschiedenisboeken in voor de talloze schietpartijen en de sensationele weergaloze auto-achtervolgingen. Vergeet je veiligheidsriem niet vast te klikken!

Misery (één, 23u15)

Een van de beste Stephen King-verfilmingen. Misery heeft het allemaal: topacteurs met James Caan en een fantastische Kathy Bates, een schitterende setting, zenuwslopende spanning, onverwachte wendingen en een verrukkelijke finale. Paul Sheldon is de succesvolste schrijver van het moment. Toch meent hij dat de tijd is aangebroken voor serieuzer werk. Als hij na een ongeluk met de auto, bij de grootste fan van zijn Misery-serie belandt, probeert die hem op andere gedachten te brengen.

Goldeneye (Q2, 20u35)

James Bond is terug, deze keer belichaamt door Pierce Brosnan, in een avontuur boordevol ongelooflijke stunts, glamoureuze locaties, mooie vrouwen en snelle auto’s! Van de regisseur van The Mask of Zorro en Casino Royale, met een verrukkelijke Famke Janssen (X-Men). De nieuwe vijand van Bond wil de hele westerse wereld van de kaart vegen, geholpen door de Russische maffia. Hij steelt een ultrageheime helikopter en het dodelijke Sovjet ruimtewapen ‘Goldeneye’. Alleen Bond, James Bond, kan vernietiging voorkomen in deze superspannende race tegen de tijd.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.