Filmtips voor vanavond (6/4)

Copy 0

The Italian Job (Q2, 20u35)

Remake van de legendarische en gelijknamige film uit 1969 met een pak actiescènes, spectaculaire ontsnappingen, uitgekookte overvallen en een absolute sterrencast (Mark Wahlberg, Jason Statham, Charlize Theron, Edward Norton). Venetië. Zes topcriminelen hebben net de perfecte overval achter de rug. De goudstaven die ze hebben buitgemaakt verzekeren hen van een zorgeloos leven. Maar dan hebben ze geen rekening gehouden met een verrader binnen hun team: Steve. Hij gaat er met de volledige buit vandoor. Een jaar later is het team de verrader op het spoor. Om hun goudstaven terug te krijgen, plannen ze de spectaculairste kraak ooit.

Transformers: Age of Extinction (CAZ, 20u40)

Actie, gevechten, explosies, speciale effecten, spektakel! Michael Bay heeft zich nog maar eens overtroffen. De vierde Transformers-film verpulvert alle vorige Transformers-films. Van begin tot eind zit je op een rollercoaster van bombastische actiescènes, allesverwoestende robo-gevechten, spectaculaire visuele effecten en luid tierende zongebruinde topacteurs. Alles dendert in een razend tempo voorbij. Je krijgt bijna geen moment om even uit te rusten. En dat voor bijna 3 uur lang! Wow!

Mission: Impossible – Fallout (Nu in Netflix)

De beste actiefilm van 2018! Tom Cruise heeft zich nog maar eens overtroffen. Mission: Impossible – Fallout is een onvervalste en wervelende actieknaller van begin tot eind, boordevol waanzinnige stunts van de Cruiser (die helikopterscène, die Halo-jump, die renscène in Londen). Als een vleesgeworden sloophamer van een CIA-agent ontpopt Henry Cavill zich dan weer meteen tot een van de meeste legendarische figuren uit de hele reeks. Tel daar nog de perfecte soundtrack bij en een heleboel fraaie plaatjes en heb je een Mission: Impossible die hengelt naar de positie van allerbeste film uit de hele reeks.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.