Filmtips voor vanavond (23/5)

Copy 0

The Notebook (vijf, 20u25)

Haal maar eerst wat extra Kleenex-dozen in huis, want The Notebook is één van de meest memorabele tearjerkers uit de filmgeschiedenis. Een nog zeer jonge Ryan Gosling, Rachel McAdams en James Marsden lieten in dit epische romantisch drama een onvergetelijke indruk na. In 2005 veroverde de film liefst 8 Teen Choice Awards, waaronder Beste Liefdesscène (Noah en Allie op de brug), Beste Date Movie en Beste Doorbraak (Gosling).

Die Hard with a Vengeance (CAZ, 20u40)

‘Simon Says’. Jeremy Irons is een formidabele tegenstander voor superflik John McClane in het derde deel van de onverwoestbare Die Hard reeks. De Die Hard filmreeks heeft ondertussen al serieus wat averij opgelopen, maar dit derde avontuur heeft nog alle ingrediënten van een echte Die Hard film. Voeg daar nog Samuel L. Jackson aan toe en je zit gebeiteld voor een leuk filmavondje boordevol spanning, sadistische spelletjes, Duitse accenten en megalomane actiescènes.

Finding Dory (BBC One, 19u20)

Finding Nemo geldt als een van de beste Pixar-films ooit. Was het dan wel zo’n goed om een vervolg te maken? Jazeker! Finding Dory is minstens even goed als zijn voorganger en dompelt de kijker deze keer onder in de magische onderwaterwereld van het Marine Life Institute voor een onvergetelijk avontuur vol plezier, fantasie en emoties. Deze keer vertrekt de vergeetachtige blauwe vis Dory, samen met haar vriendjes Nemo en Marlin, op een epische zoektocht naar haar ouders. Een wondermooie, charmante, visueel verbluffende en oogverblindende familie/animatiefilm!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.