Filmtips voor vanavond (16/4)

Copy 0

Life (Q2, 20u35)


Alien meets Gravity. Schaf jezelf een zuurstofmasker aan voor je deze film bekijkt, want deze SF-prent is letterlijk en figuurlijk adembenemend. Life is een visueel indrukwekkende film. Een ijzingwekkende thriller doorspekt met ‘zero-gravity’ actie, stijlvolle cinematografie, stevige horrormomenten, een trio Hollywoodtoppers – Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds – en een waanzinnig einde. Ruimtehorror van de bovenste plank! Niet voor kijkers met claustrofobie.

Solace (zes, 22u55)


Een serial killer-thriller met Anthony Hopkins? Daar laten wij meteen alles voor vallen. Net als in het magistrale The Silence of the Lambs wordt Hopkins opgetrommeld, als gepensioneerde FBI-agent en paragnost, om een sleutelrol te spelen in een onderzoek naar een aantal mysterieuze moorden. FBI-agenten Joe Merriweather en Katherine Cowles moeten een reeks mysterieuze moorden oplossen, en roepen daarvoor de hulp van paragnost John Clancy in. Maar de moordenaar blijkt nog bedrevener te zijn in het voorspellen van de toekomst dan hij.

Frozen II (Nu in Telenet à la carte/Proximus Pickx)


Weinig films hebben zo lang de wereld gedomineerd, toch van kinderen en hun ouders, als Disneys Frozen. Liefst zes jaar moesten de miljoenen fans wachten op een vervolg van de avonturen van Elsa, Anna, Olaf, Kristoff en Sven. En indien je de film nog niet zou meegepikt hebben in de bioscoop, dan wordt het lange wachten nu dubbel en dik beloond. Zeker in deze tijden van corona, een welkom geschenk om de kids te plezieren. Frozen II is een nieuw hartverscheurend, emotioneel en avontuurlijk spektakel met wonderlijke toestanden, nagelbijtende momenten, meezingnummers en verbluffende animatie. Net als Frozen werd het vervolg een megasucces voor Disney met een box office van bijna 1,45 miljard. De succesvolste animatiefilm aller tijden.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.