Filmtips voor vanavond (14/4)

Copy 0

First man (Nu in Play More)

“One small step for man, one giant leap for mankind.” Damien Chazelle, het wonderkind achter de onvergetelijke musical La La Land, danst opnieuw tussen de sterren. Deze keer de echte sterren aan onze hemel, met een magistraal intense ruimtefilm. Gebaseerd op een van de meest tot de verbeelding sprekende gebeurtenissen uit de mensheid, nemen Chazelle en acteur Ryan Gosling ons mee voor de (ruimte)trip van je leven. Geen film voor mensen met vliegangst!

Minority Report (Nu in Play)

Halsbrekende achtervolgingen, hoogtechnologische gadgets, een monumentale scène met oogscannende spinnen en verbluffende speciale effecten in een futuristische sciencefictionthriller van Steven Spielberg, gebaseerd op een boek van Philip K. Dick (Total Recall en Blade Runner). Pre-Crime technologie heeft van Washington de veiligste stad in de VS gemaakt. Tot het hoofd van Pre-Crime zelf beschuldigd wordt van moord en op de vlucht slaat om zijn onschuld te bewijzen.

Jason Bourne (Nu in Netflix)

Matt Damon is back als CIA’s meest dodelijke geheim agent! De vijfde Bourne-film knoopt opnieuw aan bij de succesformule van de eerste drie films: bloedstollende thrills, snoeiharde actiescènes, waanzinnige achtervolgingen en Matt Damon als superspion van dienst. In de eerste 25 minuten zit een weergaloze achtervolgingsscène, Las Vegas is het decor voor een straatrace waarbij auto’s bij bosjes de lucht invliegen en er zijn natuurlijk rauwe man-tegen-mangevechten. Jason Bourne laat je geen moment op adem komen!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.