Filmtips voor vanavond (13/8)

Copy 0

Transformers: Dark of the Moon

(Q2, 20u30, nu in Netflix, Amazon Prime Video, Play en Play More)

‘Alles kapot!’ We zijn er zeker van dat Michael Bay dit op een filmset vaker zegt dan ‘cut’. Ook in Transformers: Dark of the Moon vuurt Bay de ene na de andere nieuwe Transformer, mega-explosie, bombastisch tafereel en waanzinnige actiescène op ons af. Het maakte van Transfomers niet enkel één van de lucratiefste franchises ooit (beter dan Iron Man, Toy Story én M:I !), het levert ook gewoon een knallende actiefilm op die je moet gezien hebben.

Midway

(nu in Play More)

Roland Emmerich? De regisseur van epische spektakelfilms als Independence Day, The Day after Tomorrow en 2012 is terug met een oorlogsfilm die je surround systeem zal doen trillen. Oorverdovende explosies, machtige CGI-actiescènes met oorlogsschepen, bommenwerpers en massa’s vliegtuigen en een stel no nonsense oorlogshelden vormen een explosieve cocktail voor een entertainende oorlogsprent waarin de kogels je om de oren vliegen.

Letters to Juliet

(Vitaya, 20u35, nu in Netflix)

Ouderwetse romantiek, een verloren liefde en Verona en Toscane als decor, in een mierzoete zomerse romantische film, van de regisseur van 30 Going On 30 en Bride Wars, met Amanda Seyfried (Mamma Mia!). De jonge Sophie is samen met haar vriend Victor op vervroegde huwelijksreis in Verona, de stad van Romeo en Juliet. Terwijl haar vriend niet echt veel tijd heeft om Romeo te spelen, hij probeert allerlei tips op te doen voor zijn eigen restaurant in New York, raakt Sophie helemaal in de ban van het wereldberoemde huis van Julia en de vrijwilligers die terugschrijven op onbeantwoorde liefdesbrieven.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.